Pre-m-bolig-logo

Kongsberg Terrasse

Almadinveien, Kongsberg

Kongsberg Terrasse består av 30 flotte utsiktsleiligheter i 3- og 6-mannsboliger. Trinn 1 med 28 leiligheter er allerede overtatt av eiere, og salget av trinn 2 er godt i gang. Vi kan friste med spennende arkitektur, panoramautsikt og kort vei til naturen.

STED: Kongsberg

PRISER: kr 1 490 000 – 2 580 000

TYPE: 3-roms, 4-roms og 5-roms leiligheter

STØRRELSE: 73 – 110 m2

ANTALL: inntil 110 leiligheter i 4 byggetrinn

PROSJEKTSTATUS: til salg

MEGLER: Henning M. Sørensen, Aktiv Kongsberg

SAMARBEIDSPARTNER: Kongsberg Boligbyggelag KBBL

Hva kan du forvente av din nye bolig? 

  • Energieffektiv bolig – A – Gul
  • Vannbåren varme i gulv
  • IN ordning
  • Parkeringsplass i p-garasje inkludert
  • Panoramautsikt
  • 2 eller 3 private uteplasser
  • Turområde rett uten for døren
  • Sportsbod

Registrer interesse

En bolig med nærhet til naturen

Leilighetene i Kongsberg Terrasse har smarte romløsninger, med balkonger på begge sider av bygget. Dette sikrer lyse rom med flott utsikt. Leilighetene i Trinn 2 ligger i 3- og 6-mansbygg, fordelt på 3-roms, 4-roms og 5-roms boliger. I toppetasjen finnes egne penhouseleiligheter som får private takterrasser. 

Innenfor kort rekkevidde finner du barnehager, lekeplasser, skoler og offentlig transport. Boligene vil ha umiddelbar nærhet til skog og mark med turterreng hele året.

Kongsberg Terrasse ligger nær et godt utbygd gang- og sykkelstisystem, med kort vei til skianlegg (ca. 3,3 km), Kongsberg sentrum (ca. 4 km til rådhuset), Kongsberg Teknologipark (ca. 2 km) og Arsenalet (ca. 2,5 km). I tillegg er det 5 min med bil til nye E134 med ca 35 min kjørsel til Drammen og Notodden.

Boligene utformes med mål om å gi opplevelsen av småskala hus gjennom uttrykksform og materialvalg. Fasadene blir i farger som faller godt inn i det naturlige terrenget. Det legges vekt på at felles uteområder får en attraktiv utforming med gode og flytende overganger til friområdene rundt.

Boligene er prosjektert for modulære enheter som tillater produksjon av boenhetene parallelt med grunn- og fundamentarbeidene. Dette forkorter byggetiden, bidrar til redusert støy og avfall fra byggeplassen og gir mindre anleggstrafikk – bra for miljøet og raskere for deg.

Velkommen til vår visningsleilighet

Kontakt vår megler Henning M. Sørensen i Aktiv Eiendomsmegling for privatvisning per mail eller telefon i dag.

Del boligprosjektet

Facebook
LinkedIn
Email