Pre-m-bolig-logo

Jarlsborgveien 3K

Jarlsborgveien, Ekely, Oslo

Eksklusive familieboliger på Ekely i Oslo. Boligene er på ca 182 m2 i 4-etasjer. Byggingen er i gang, og det er kun 2 ledige hus. Det blir parkering i underjordisk garasje, og det er brukt flere klimavennlige løsninger.

STED: Hoff, Oslo

PRISER: >kr 17 500 000 – 19 000 000

TYPE:En enebolig, en 2-mannsbolig og en 3-mannsbolig.

STATUS: Til salgs

ARKITEKT: Jensen & Skodvin

MEGLER: Johan Baade-Mathiesen, Eiendomsmegler 1

Kun 2 hus igjen!

  • BRA-1 182 m2
  • Bygging i gang!
  • Hus 2 og 4 til salgs
  • Leveres nøkkelferdig
  • Parkering i garasje
  • Klimavennlige løsninger gjennom massivtre og lavest energiforbruk
    gjennom oppvarming fra geobrønner med vannbåren gulvvarme, samt solcelle
    paneler på tak.

Registrer interesse

Eksklusive og miljøvennlige boliger på Ekely i Oslo

Jarlsborgveien 3K (J3K) ligger på øvre nivå av en tidligere ærverdig eiendom med en Poulssons villa som grunnet tidens tann ble revet. I første fase ble Poulssons Hage etablert av de vel­­rennomerte arkitektene Jensen & Skodvin med ni kjedeboliger som ligger på tomtens nedre nivå. J3K vil fullføre utbyggingen av eiendommen med sine seks boliger i tre bygningsvolumer.

Foruten en felles gårdsplass/plenområde, har alle boligene en hagedel, dels foran og primært bak boligen i varierende størrelser. Gårdsplassen har 6 gjesteparkeringsplasser for dette og nabosameiet, og i tillegg er det nedgang til felles parkerings­anlegg med naboen, Poulssons Hage. Innkjøring er fra nedsiden, og hver bolig i J3K har en parkerings­plass i anlegget.

Boligene er i hovedsak like og har en utforming for å sikre fleksible løsninger over 4 etasjer med fokus på å få gode oppholdsrom oppover i etasjene mot lys og utsikt. I den foreslåtte løsningen har man 2 oppholdssoner i hhv. andre og tredje etasje, 3 soverom i første etasje og en underetasje/kjeller med et allsidig allrom som kan være tumleplass for de yngste, filmrom, praktikantdel eller lignende. Det er i standardløsningen 3 bad, men også med mulighet for WC/bad i toppetasjen som tilvalg.

Boligene i Jarlsborgveien 3K er laget for barnefamilien i en vid forstand. Her bor man godt med barn i alle aldre og med mange soverom om ønskelig.

Jarlsborgveien 3K ligger fredelig til i bakken opp mot platået med Ekely. Ekekly ligger mellom Nedre Ullern, Smestad og Hoff/Skøyen med gangavstand til Smestaddammen, Mærradalen og Frognerparken/Majorstua.

Boligene orienterer seg mot byen i øst og syd samt bekkedraget med Hoffsbekken. Fra terrassen i 3. etasje ser man utover nærområdet og ned mot byen/fjorden. Solen har man hele dagen enten på terrasse eller i hagen.

Det er bussrute i Hoffsveien, trikk på Hoff, T-bane/buss på Smestad og tog/buss på Skøyen. For øvrig finner man ulike butikker og servicetilbud på Hoff og Skøyen.

Byggingen er i gang! Kun 2 hus igjen,

Kontakt vår megler Johan Baade-Mathiesen i Eiendomsmegler 1 per mail eller telefon i dag.

Del boligprosjektet

Facebook
LinkedIn
Email